sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Paluu Roomaan

Aamulla aikainen herätys ja viimeiset vilkaisut Toscanan maisemiin kun aurinko nousi kukkulan takaa. Jill tuli vielä toivottamaan hyvää matkaa ja pyysi ottamaan yhteyttä jos tulemme uudelleen.

Navigaattoriin laitoimme suunnaksi Foiana Della Chiana, jossa on suurehko Outlet Village Valdichiana, johon lähdimme vaateostoksille. Parin tunnin ajomatkan jälkeen pääsimme perille. Kummankin vaatekaapit kaipasivat päivitystä ja odotukset olivat suuret, koska oltiinhan nyt Italiassa.

Neljän tunnin jälkeen kaupat oli kierretty, muutama useampaankin kertaan ja pettymys oli suuri. Tämä outlet-kylä oli selkeästi huonoin missä olemme olleet. Tutuissa ja hyväksi todetuissakaan liikkeissä ei ollut juuri minkäänlaista valikoimaa ja hinnatkaan eivät olleet kovinkaan edullisia.

Löytyi yksi miestevaateliike, josta löytyi useampikin vaate Artsille, mutta Satu joutui poistumaan melkein tyhjin käsin. Tämä tarkoitti valitettavasti sitä että shoppauksen piti jatkua Roomassa. Navigaattoriin siis määränpääksi Rooman B&B asuntomme Affittacamere GlatimiaA1 moottoritietä matka taittui sujuvasti n 130kmh keskinopeudella, kun nopeusrajoitus oli 110kmh. Mersuille, Bemareille ja Audeille taisi olla eri nopeusrajoitukset, kun niiden nopeus oli poikkeuksetta vähintään 160kmh. Moottoritieltä näkyi hienoja maisemia.


Oikea talo löytyi helposti. Lisa, toinen siskoista jotka huoneita vuokrasivat, oli meitä vastassa.
Purkasimme matkalaukut huoneeseemme ja lähdimme palauttamaan Aviksen autoa muutaman kilomerin päähän.


20 metrin päässä kadullamme oli mukavan näköinen ravintola, johon menimme syömään illallista.
Silmiä alkoi jo painamaan rankan päivän päätteksi, joten saatoimme aiheuttaa hieman hilpeyttä tarjoilijallemme kun viimeisillä voimillamme yritimme pitää silmiä auki koko kattauksen ajan. Laskua emme jaksaneet jäädä odottelemaan vaan maksoimme laskun kassalla ja pahoittelimme kiirettämme. Unta ei tarvinnut odotella kun kellistyimme sänkyyn.

Ei kommentteja: