lauantai 17. maaliskuuta 2012

Pyryinen lauantai

Lauantaiaamun herätys oli liian aikaisin, vaikka kello soikin vasta kahdeksan pintaan.
Käytävän meiniki kuului selvästi huoneeseen asti läpi yön, joten tule herättyä monta kertaa kaikenlaiseen örvellykseen. Antaisivat vanhusten nukkua!

Aamiaisen jälkeen menimme pakolliseen Holiday Clubin esittelytilaisuuteen, joka kuuluin lomapakettiimme. Pari tuntia vierähti Harrin esittelyn parissa, mutta kauppoihin ei päästy nyt ainakaan tällä kertaa.

Ulkona vallitsi melkoinen lumisade ja sumu, jota jo esittelyn aikana seurattiin, mutta säästä riippumatta oli päästävä mäkeen.
Maisemat olivat sankan sumun peitossa ja lunta tuprutti niin, että rinteet menivät muutaman tunnin kuluttua melko huonoon kuntoon. Laskemista se ei toki haitannut, vaan  rinteitä tultiin alas sellaisella innolla, että nälkä ja janokin ehti yllättää. Voi noita ihanan pitkiä rinteitä...

Kammissa nautimme kahvit ja aamupalalta otetut omat eväsleivät. Henkilökunta ei ollut  kovin tyytyväinen kun pupersimme omia eväitä, joten seuraavan kerran omat eväät syödään nuotion ääressä joita on monia hissien läheisyydessä.

Kun jalat alkoivat huutamaan lepoa, niin treffasimme Sadaun ex-työkaverin, Pyryn, rinnebaarissa.
Pyryn synttärin kunniaksi after skii venyi luvattoman pitkäksi.
Sää alkoi iltaa kohden kirkastua ja uskaltauduimme vielä muutamam jälkeen rinteeseen ihan vaan kuvien ottamisenkin vuoksi.


Ja tästä ilta jatkuu dinnerin merkeissä, ehkä kylille...Rouvan tuntien KYLLÄ.

1 kommentti:

Taavi kirjoitti...

Hauskaa on ainakin ollut!