maanantai 4. heinäkuuta 2011

Everybody goes to Hollywood...

...hotellimme Hollywood Heights sijaitsee Hollywood-kyltin "alla" ja 500 m päässä Walk of Famelta & Chinese Theaterilta. Samassa tyristirysässä sijaitsevat myös Kodak Theatre, Madam Tussaudsin kabinetti jne. jne. Ihan ok sijainti, kun autolla joutuu kuitenkin paahtamaan läpi kaupungin. Liikenne ollut tähän asti ihan ok, pari pienehköä ruuhkaa häirinnyt, mutta muuten liikkuminen on sujuvaa ja loogista ;-) Supermukava ja -tilava auto edesauttaa toki asiaa.

Joten pitemmittä puheitta suoraan asiaan eli tähtiä ihailemaan.




Walk of famella tuli vastaan mm. Harry Potter, Spiderman, DarthWader, John Rambo, Transformers, Marilyn Monroe ja Michael Jackson.
Katu oli tupaten täynnä porukkaa räpsimässä kuvia. Lähdimme hop on hop off turistibussin kyytin, joka kiertää rundin Hollywoodin nähtävyyksien ohitse.

Tuli nähtyä tunnetut rock-baarit, elokuvien filmauapaikkoja, Rodeo Drive, Farmers Market -ostosalue, Capital Records, studioita, hautaismaita, museoita. Kymmenittäin elokuvista ja tv-sarjoista tuttuja paikkoja, emme kyllä tunnistaneet / tienneet niistä puoliakaan :) Muutenkin tuntui, että kierros oli enemmänkin suunniteltu amerikkalaisille turisteille.





Illaksi oli jo Suomesta varattu pöytä Ravintolaan Cafe La Boheme, joka osoittautui niin hyväksi kuin oli kehuttukin. Perjantai-illan elämää katseltiin "kotiin" tulomatkalla. Tämä kaupunki ei tosiaa nuku koskaan.


Ei kommentteja: