tiistai 5. heinäkuuta 2011

Beaches - Venice & Santa Monica

Hollywood-päivän jälkeen kaipasimme chillimpää meininkiä rantailun muodossa ja näin ollen suuntasimme Venice Beachille heti aamutuimaan 10 jälkeen. Hollywoodin kirkkaansininen ja aurinkoinen taivas vaihtui pilviin ja sumuun lähestyessämme rantaa. Lämpöä riitti kuitenkin reippaat 25c, joten ei muutettu suunnitelmia.

Vuokrasimme pyörät kolmeksi tunniksi ja lähdimme ajelemaan pitkin rantaboulevardia. Pyöräily olikin huippumukava tapa katsella ympärille. Myös hieman jalkaystävällisempi :)

Venicestä tirehtööri aka rva (hran omittua apinan rooli pysyvästi...) tuumasi, että olihan eläväisin ja aktiivisin ranta ikinä. Sekä hyvässä että pahassa. Turistikrääsää, rantapummeja, nelikymppisiä pavuksi paahtuneita skeittaajia, rastakavereita, performanssitaiteilijoita ja lukuisia kodittomia makuupusseissaan nukkumassa palmujen alla. Lääkekannabiskauppoja ja botox-klinikoita vierekkäin, tanssijoita rullaluistimilla jne.



Venice Beachiin tutustuimme pyöräillen








Bodausta rannalla

Lääkkeitä


Veniceltä kohti rauhallisempaa Santa Monicaa. Ajomatkaa noin vartti. Ajoystävällinen LA on parkkimaksupainajainen. Joka paikassa 10-20 dollaria heität parkkimaksuja, saanut hran kerran jos toisen harmistumaan. Ja koska rantapäivämme olivat viikonloppuna, parkkiogelmat olivat sitäkin suurempia kaikkien paikallistenkin ollessa liikkeellä ja rantailemassa.

Santa Monica olikin sitten tupaten täynnä. Suuntasimme ensin Pierille katsastamaan "annin", joka oli tupaten täynnä porukkaa. Samoiten ranta oli kuin Riossa konsanaan (vaikkei siellä olla käytykään :)). Ei muuta kuin biitsille pötköttämään toviksi, vaikkei aurinkoa näkynytkään.

Sen verran iso-A mollotti Venicessä, että Santa Monicassa aloimme havaita merkkejä mahdollisista polttomerkeistä. Ja niinhän siinä kävi, että huolimattomasti lätkityt aurinkorasvat jättivät rvalla selän rasvatta, joten hienosti näkyy topin rajat. Hralla sama juttu ja naama punainen kuin paloauto.

Aloittelijat oppivat läksynsä ja ovat vastaisuudessa sivelleet tarkoin rasvaa suojakertoimella 50 paljaisiin kohtiin. Lisäämällä vielä hatut ja aurinkolasit kavalkaadin uudet nimemme ovatkin mestarietsivä Basil & MJ.



Absolute hunk




1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Katseltiin eilen Baywatchia (kuinka säälittävää) ja mietittiin että siellä te nyt makaatta samoissa maisemissa. Oliko Hasselhoff päivystämässä ja Pamsu juoksemassa pitkin rantaa?