maanantai 27. kesäkuuta 2011

The JetBlue experience

Jo tässä vaiheessa matkaamme olemme useampaan kertaan hämmästelleet Amerikkalaisten ystävällisyyttä ja avuliaisuutta. Kentällä, koneessa, metrossa, terminaaleissa olemme saaneet huippupalvelua ja aina joku ”frendi” on meitä ohjannut ja opastanut – kysymättä. Siinäpä vasta olisi suomalaisella palvelukulttuurilla opettelemista. 
 
Sunnuntaina aamulla Airport shuttle vei meidät suoraan terminaalille, koska kyydissä olleen rouvan lento lähti piakkoin. Jetbluen tiskille siis odottelemaan koneeseen pääsyä. Tällekin lennolle pääsimme hienosti kyytiin, emmekä joutuneet maksamaan lisämaksuja laukuista, kuten eräs rouva meitä etukäteen varoitteli.

Jetbluen henkilökunta oli alusta asti todella palvelualtista, saati sen jälkeen kun he saivat tietää hran työskentelevän Finnairilla alkoi drinkkien tarjoilu. Nice. Kuuden tunnin lennolla vieressämme istui kovaääninen huumoriveikko Mike?, jonka jutut pitivät lentoemot, lähipenkeissä istuneet ja meidät hereillä ja hymyissä suin koko matkan.

Kysyimme mahdollista matkajuttua varten lentoemojen nimet, jotka Eunice ja Kim antoivat meille suurella ylpeydellä. Kun kerroimme, että rva kirjoittaa juttuja, niin siitähän riemu repesi. Seisoin koneen takaosassa daamien ihmeteltävänä, mm. ripset saivat ihailua osakseen, piti sulkea ja avata silmät monta kertaa ;-) He he oliat, että wau!

Ja neuvoja Vegasiin sateli, joka paikassa pressi- ja id-kortit esiin alennuksia yms. varten. Ja älkää tehkö sitä ja tätä, ostokset kannattaa tehdä vasta Losissa jne.  Vielä goodie bagiin viinit ja sipsit ja takaisin istumaan laskeutumista varten.


Saavuimme Vegasiin varsin väsyneinä. Meitä vastassa oli reilun 40-asteen helle, pelikoneet ja suuret mainoskyltit. Koomassa ensimmäinen päivä ja nyt kellon näyttäessä 8 aamulla suuuntaamme piakkoin MGM:n Grand Poolille viettämään päivää. Lukemien ollessa keskipäivällä reilussa 40 asteessa, voi lähinnä olla ilmastoiduissa sisätiloissa tai altaalla vilvottelemassa. Kävelyexcursiot kaupungilla voi huoletta jättää iltaan / yöhön.

Vegasista enemmän kunhan tirehtööri & apinansa virkoavat aikaerojen aiheuttamasta koomasta. Satu riipaisi marakatin roolin itselleen heti aamusta =)

2 kommenttia:

Taavi kirjoitti...

Lisää kuvia!!! Kuvat tekevät tekstistä kaksi kertaa pidemmät

Heli kirjoitti...

Kuulostaa mahtavalta. Ja ei kun ottamaan neuvoista vaarin. Kaikki keinot käyttöön. Nauttikaa Vegasista.
Kettu kuittaa.